Malerprodukter af høj kvalitet

Produceret i Aarhus

Miljø

Naturmalings produkter fremstilles og produceres i Danmark, og vores base og produktion ligger i Aarhus. Vi udvikler og producerer et miljøvenligt sortiment af malinger og plejeprodukter, som indeholder et minimum af kemiske stoffer. Vores produkter distribueres via forhandlere, som deler vores passion for miljøvenlige malerprodukter.

Naturmalings flagskib er vores væg og loftmaling, som udelukkende består af enkle ingredienser som eksempelvis vand, linolie, lim og pigmenter. Malingen kan derfor trygt bruges i hjemmet, da den er 100% fri for kemi og konserveringsmidler – og skulle man alligevel have lyst til at undersøge malingens indhold, så er den fuldt deklareret på spanden. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder altid ved, hvad de får med hjem i vores spande.

I vores produktion er der ingen computer, der doserer ingredienserne efter en forud programmeret opskrift. Vi blander selv nøje ingredienserne efter vores egne gennemprøvede opskrifter og arbejder med produkterne, indtil vi kan se, at den har opnået den helt rigtig konsistens. Vi tror nemlig ikke på, at man får det bedste resultat ved at mekanisere alt. Menneskelig vurdering og erfaring er med til at sikre, at al vores maling lever op til vores høje standard og kvalitet – The old-fashioned way!