Miljøvenlige malerprodukter i mere end 30 år

Fordi det er sund fornuft

Om Os

Naturmaling blev grundlagt i slutningen af 1970’erne ud fra et ønske om at fremstille miljøvenlige malerprodukter af høj kvalitet. Vi har lige siden arbejdet på at udvikle og forfine vores produkter, så de til enhver tid lever op til de krav, vores miljøbevidste kunder har.

I dag stiller forbrugere nemlig høje krav til, at produkter skal kunne anvendes med god samvittighed overfor både mennesker og miljø, og samtidig skal produkternes kvalitet være i top, så de er holdbare ved en moderne livsstil. Efterhånden er der heldigvis mange, der deler vores ønske om at leve så ”naturligt” som muligt og minimere forekomsten af kemiske stoffer i hverdagen. Derfor er det også nødvendigt at kunne vælge et grønnere alternativ uden giftig kemi – også når hjemmet skal males og istandsættes.

Naturmalings produkter er dette miljøvenlige alternativ, for vi producerer kun malerprodukter af enkle, veldokumenterede ingredienser. Udgangspunktet for vores produktion er: ‘Keep it simple!’. Det er nemlig vores erfaring, at en kvalitetsmaling ikke behøver bestå af mange komplicerede, kemiske stoffer for at kunne leve op til moderne krav. Derfor er vores indendørs produkter 100% fri for kemi og konserveringsmidler til glæde for indeklimaet, maleren og miljøet – både når produktet anvendes, og når det er nødvendigt at skille sig af med resterne.

Vores produkter forhandles kun i butikker, der deler vores ansvarsbevidste holdning til miljøet. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores produkter eller overvejer at blive forhandler. Er du malermester eller arkitekt, er du også velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig videre med et miljøvenligt byggeprojekt.

God fornøjelse med Naturmaling – Det er sund fornuft!

underskrift Beate og Frank